• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Спортски савез Младеновца - Јавни позив "Усавршавање стручњака за рад у области спорта"

Спорт - 28. март 2017.

Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који имају потребу за усавршавањем стручних кадрова ангажованих у својим организацијама да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Усавршавање стручњака за рад у области спорта".

 

Спортски савез Младеновца - Јавни позив "Тренирај са шампионима"

Спорт - 28. март 2017.

Позивају се спортски клубови са територије градске општине Младеновац који су имали врхунске резултате (освојене медаље) на међународним такмичењима у 2016. години да поднесу одговарајуће пријаве у циљу конкурисања код Спортског савеза Младеновца за програм "Тренирај са шампионима". 

 

Обилазак истурених одељења

Образовање - 27. март 2017.

Представници градског Секретаријата за образовање и дечију заштиту и градске општине Младеновац обишли су истурена одељења младеновачких основих школа. 

 

Обавештење о закљученим уговорима - набавка опреме за безбедност у саобраћају

Огласи, тендери и конкурси - 24. март 2017.

Обавештење о закљученим уговорима у поступцима јавних набавки опреме за безбедност у саобраћају - куповина аутоседишта за децу, бицикала, заштитних кацига за бициклисте и светала за бициклисте, hands-free уређаја и ротационих светала за тракотре. 

 

Дан сећања на НАТО агресију

Актуелности - 24. март 2017.

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999, данас у 12 часова, обележен је Дан сећања на погинуле у НАТО бомбардовању. 

 

Обавештење о обустави поступка јавне набавке - одржавање јавне расвете

Огласи, тендери и конкурси - 24. март 2017.

Обавештење о обустави поступка јавне набавке у поступку јавне набавке мале вредности услуге - одржавање јавне расвете, ЈНМВ бр. 2.6/2017. 

 

Ново дрвеће око школа и вртића

Актуелности - 23. март 2017.

Поводом Светског дана шума, градска општина Младеновац и ЈП "Србијашуме" организовали су садњу 24 саднице у двориштима Основне школе "Коста Ђукић" и вртићу "Сунце". 

 

Одлука - Избор програма Удружења (закључно са 10.3.2017.)

Огласи, тендери и конкурси - 23. март 2017.

Одлука о избору програма пријављених на Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање програма од јавног интереса које реализују Удружења у 2017. години из буџета градске општине Младеновац за 2017. годину - за програме пријављене на Јавни конкурс закључно са 10.3.2017. године. 

 

Дан отворених врата градске општине Младеновац - 24. марта

Актуелности - 23. март 2017.

Представници градске општине Младеновац и општинске Управе разговараће са грађанима 24. марта од 9 сати на штандовима у улици Краља Петра Првог, испред споменика Српском ратнику.   

 

Белоруси пред куповином "Драпшинa"

Актуелности - 23. март 2017.

Белоруска фирма "Белавтогаз" пријавиће се на тендер за продају дела фабрике "Петар Драпшин". Јавни позив за продају заказан је за 5. јун. 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 115