• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Радови на зеленој пијаци
28. јул 2017.

altПредузеће ЈКП "Пијаце Младеновац" обавило је радове на редовном одржавању зелене пијаце.

 
Атарски пут у Сенаји
28. јул 2017.

altТоком ове недеље ЈКП "Младеновац" ангажовано је на изградњи атарског пута у Сенаји. Чишћењем од растиња и проширењем пута, радници овог предузећа припремају подлогу за насипање каменом. Пут за гробље у Сенаји биће урађен у дужини од 1000 метара.

 
Скупштина изгласала добитнике јавних признања
26. јул 2017.

altНа седници Скупштине градске општине Младеновац усвојена је Одлука о додели јавних признања градске општине Младеновац за 2017. годину.

 
Tрансфузиомобил 3. августа испред општине
25. јул 2017.

altИнститут за трансфузију крви Србије у сарадњи са Црвеним крстом Младеновца поставиће трансфузиомобил, у четвртак, 3.8.2017. године у периоду од 10,00 до 17,00 часова на платоу испред зграде градске општине Младеновац.

 
Младеновчани отпутовали у Омладински камп "Богојево"
24. јул 2017.

altГрадска општина Младеновац суфинансира седмодневни боравак двадесет основаца и средњошколаца у Омладинском кампу "Богојево" где ће присуствовати Летњој школи "Здравље је у знању".

 
Чишћење корита река и потока у Младеновцу
21. јул 2017.

altПредузеће АП "Водопривреда" обавило је чишћење појединих деоница водотокова у нашој општини. Преко пет хиљада кубика муља и отпада извађено је из Великог Луга и потока Кокорин и Влашка.

 
Прехрамбени пакети за избегле и расељене
19. јул 2017.

altКомесаријат за избеглице и миграције, преко свог Повереништва у Младеновцу, поделио је испред Спортског центра 80 хуманитарних пакета хране избеглицама и интерно расељеним лицима са територије наше општине.

 
Заказана седница Скупштине градске општине Младеновац
19. јул 2017.

altПредседник Скупштине градске општине Младеновац, Драган Вукадиновић, заказао је седницу Скупштине градске општине Младеновац која ће се одржати у Великој сали градске општине Младеновац, у уторак, 25. јула са почетком у 14,00 часова.

 
Радиоаматери у част Дана општине Младеновац
19. јул 2017.

altРадио клуб "Младеновац" YU1MLA, поводом Дана градске општине Младеновац, организује традиционални, десети по реду, контест у успостављању веза са аматерима из Србије и Региона.

 
Кампања "Вози одморан / Drive fresh"
17. јул 2017.

altКако су летњи месеци, нарочито јул и август, период са веома израженим страдањем у саобраћају, Агенција за безбедност у саобраћају покренула је кампању "Вози одморан / Drive fresh" у оквиру које се преносе савети за безбедну вожњу у летњим месецима.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 64