• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Дан сећања на НАТО агресију
24. март 2017.

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999, данас у 12 часова, обележен је Дан сећања на погинуле у НАТО бомбардовању. 

 
Ново дрвеће око школа и вртића
23. март 2017.

Поводом Светског дана шума, градска општина Младеновац и ЈП "Србијашуме" организовали су садњу 24 саднице у двориштима Основне школе "Коста Ђукић" и вртићу "Сунце". 

 
Дан отворених врата градске општине Младеновац - 24. марта
23. март 2017.

Представници градске општине Младеновац и општинске Управе разговараће са грађанима 24. марта од 9 сати на штандовима у улици Краља Петра Првог, испред споменика Српском ратнику.   

 
Белоруси пред куповином "Драпшинa"
23. март 2017.

Белоруска фирма "Белавтогаз" пријавиће се на тендер за продају дела фабрике "Петар Драпшин". Јавни позив за продају заказан је за 5. јун. 

 
Представљени програми подршке привредницима
21. март 2017.

Директор Развојне агенције Србије, Жељко Сертић са сарадницима, представили су младеновачким привредницима програме подршке ове агенције намењене микро, малим, средњим предузећима и предузетницима.  

 
Минстарка државне управе у Младеновцу
21. март 2017.

Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић, разговарала је са представницима градске општине Младеновац о могућностима за проширење овлашћења градске општине и унапређењу локалног економског развоја. 

 
Дан отворених врата градске општине Младеновац
17. март 2017.

Представници градске општине Младеновац и општинске Управе разговарали су данас са грађанима Младеновца на штандовима постављеним у главној градској улици. 

 
Помоћ при одабиру средње школе
17. март 2017.

Матуранти основних школа имају прилику да се на данашњем Сајму образовања упознају са понудом осам средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда. Сајам се одржава у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати. 

 
Бибијака у Младеновцу
17. март 2017.

Сваке године Ромска заједница широм света слави свој празник Бибију. Традиционално весело, Бибјака је прослављена и у Младеновцу на неколико локација, а гости на слављу у насељу Карађорђева били су председник општине Младеновац и чланови Већа. 

 
Одлука - унапређење безбедности у саобраћају
16. март 2017.

Одлука о избору пројеката удружења пријављених иа јавни конкурс за доделу средстава за финансирање или суфинансирање пројеката из области унапређења безбедности саобраћаја на путевима на подручју Градске општине Mладеновац које реализују удружења.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 57