logo

Актуелности

Виолине за Милицу и Наташу

altУченице средње музичке школе Милица Јанковић и Наташа Урошевић, добиле су од градске општине Младеновац и Центра за културу и туризам, виолине на коришћење до краја школовања.

Милица и Наташа са својим породицама присуствовали су данас пријему код председника градске општине Младеновац, Владана Глишића, на којем су им уручене виолине уз жеље за успешан наставак школовања. Како је рекао Бранко Милорадовић, директор Центра за културу и туризам, виолине су власништво Центра за културу, а деци су дате на коришћење до краја школовања како би касније могле бити предате и другој талентованој деци која немају материјалне услове за куповину инструмената.

Милица и Наташа задовољне су и захвалне на инструментима јер ће, како кажу, од сада моћи да вежбају и код куће, а не само у школи, што је велика предност у савладавању виолине.

- Успели смо да обезбедимо две виолине за ове успешне девојчице. Ово је само почетак и трудићемо се да у наредном периоду обезбедимо свим успешним и талентованим ученицима неопходне инструменте. Пожелео бих младим ументицима да следеће године наступају за Дан општине и да нас успешно представљају у својим школама - рекао је Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

- Знамо да су уметничке школе скупе и да је то што деци треба током школовања често недоступно. Ово је била иницијатива председника општине и ми смо нашли начин како да обезбедимо инструменте. Најбитније је да деца у овој фази школовања имају инструменте када им је то и најнеопходније - изјавио је Бранко Милорадовић, директор Центра за културу и туризам Младеновац.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.