logo

Пољопривреда

Трибина о пољопривреди

 

 

Представници градског Секретаријата за привреду - Управе за пољопривреду, представиће овогодишње мере подршке града Београда за развој пољопривреде. Трибина ће се одржати у петак, 24. фебруара од 11,00 сати у Великој сали општине Младеновац.

Заменица секретара за привреду – Управе за пољопривреду Маја Бајагић и запослени у овом Секретаријату, Драгана Степановић и Сава Павичић, упознаће присутне са овогодишњим конкурсима града Београда за развој пољопривреде кроз подстицајна средства за воћарство и повртарство, механизацију, пчеларство и сточарство.

Гордана Димитријевић Бјеличић, члан Већа задужена за пољопривреду, позвала је младеновачке пољопривреднике да присуствују трибини како би се детаљно информисали о условима овогодишњих конкурса.

После презентације градског Секретаријата за привреду - Управе за пољопривреду, Пољопривредна саветодавна и стручна служба Младеновац одржаће предавања на теме : Агротехника производње стоичног грашка и грахорице (Милош Николетић), Хигијена млека (Предраг Перић), Болести и штеточине трешње и вишње (Тамара Михаиловић) и Припрема земљишта за садњу малине (Радмила Копривица).

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.