logo

Спорт

Вести из Спортског центра

 

Током зимског распуста младеновачки основци и средњошколци бесплатно су тренирали одбојку, кошарку, стони тенис, карате, кендо, рвање. Програме "Зимског кампа" суфинансирали су градски Секретаријата за спорт и омладину и градска општина Младеновац. 

Одржан је и турнир у малом фудбалу за млађе категорије уз рекордно учешће 76 екипа, од тога 29 из околних општина. Победничке екипе у шест старосних категорија добиле су пехаре и пригодне награде. 

 У суботу 18.02.2017.године од 10 часова одржаће се "Отворено Првенство Младеновца" у стоном тенису. Под покровитељством Стонотениског Савеза Србије, Спортског савеза Младеновца,  Стонотениског клуба "Младеновац" и градске општине Младеновац, на 12 столова у великој хали Спортског центра такмичиће се најбољи јуниори, јуниорке, мини кадети и мини кадеткиње Србије. Уз пехаре и медаље најбоље такмичаре очекују и скромне робне награде од разних спонзора.

Спортски центар се овим путем захваљује Апотеци "САНА" власника Снежане Милановић на донацији једног деск топ рачунара за потребе Спортског центра.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.