logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Измена конкурсне документације - грађевински материјал ЈНМВ бр. 23/2014

 

На основу члана 63. став 1. и члана 54. став 12. тачка 1. Закона о јавним набавкама ("Службени гласник РС", бр. 124/2012), Комисија за спровођење јавне набавке мале вредности добара - грађевински материјал ЈНМВ бр. 23/2014, врши:

ИЗМЕНУ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ДОБАРА - грађевински материјал ЈНМВ бр. 23/2014

Наручилац - градска општина Младеновац, врши измену конкурсне документације за јавну набавку мале вредности добара - грађевински материјал, коју је дана 14.11.2014. године, објавио на Порталу јавних набавки и на својој интернет страници, и то измену техничке спецификације, на следећи начин:

1) У поглављу II - Подаци о предмету јавне набавке, у одељку Начин и место подношења понуда, мења се став 1., тако да сада гласи: " Понуде се могу доставити лично или препорученом пошиљком, у затвореној коверти са назнаком: «Понуда за набавку добара - грађевинског материјала за помоћ избеглим и интерно расељеним лицима са територије Градске општине Младеновац », "НЕ ОТВАРАТИ" најдаље до 1.12.2014. године до 12,00 часова на адресу Градска општина Младеновац, Комисија за јавну набавку добара - грађевинског материјала за помоћ избеглим и интерно расељеним лицима са територије градске општине Младеновац, Ул. Јанка Катића бр. 6, 11400 Младеновац."  

2) У поглављу III - Техничке карактеристике предмета јавне набавке, количина и опис добара приказане у табели, мењају се следеће позиције:

 - под редним бројем 7, у колони "Количина" - уместо: "10", треба да стоји: "12";

 - под редним бројем 20, у колони "Јединица мере" - уместо: "табла", треба да стоји: "кг";

- под редним бројем 35, у првом реду, у колони "Јединица мере" треба да стоји: "м2", а у колони "Количина" - уместо "136,0", треба да стоји: "132";

- под редним бројем 35, у другом реду, у колони "Јединица мере" треба да стоји: "м2", а у колони "Количина" - уместо "25,0", треба да стоји: "24".

3) У поглављу V - Упутство понуђачима како да сачине понуду, у одељку Начин на који понуда мора да буде сачињена, мења се став 6., тако да сада гласи: " Благовременом понудом сматраће се она која је примљена код наручиоца до 1.12.2014. године  до 12,00 часова."

4) У поглављу VI - Образац понуде у одељку 10. - Спецификација (приказана у табели), мењају се следеће позиције:

- под редним бројем 7, у колони "Количина" - уместо: "10", треба да стоји: "12";

- под редним бројем 20, у колони "Јединица мере" - уместо: "табла", треба да стоји: "кг";

- под редним бројем 35, у првом реду, у колони "Јединица мере" треба да стоји: "м2", а у колони "Количина" - уместо "136,0", треба да стоји: "132";

- под редним бројем 35, у другом реду, у колони "Јединица мере" треба да стоји: "м2", а у колони "Количина" - уместо "25,0", треба да стоји: "24"

Молимо понуђаче да своју понуду припреме у складу са овом изменом конкурсне документације.

Уколико у међувремену неко од понуђача достави понуде по првобитној конкурсноj документацији, исте се неће узети у разматрање.

Комисија ће ценити само оне понуде које буду у складу са овом изменом конкурсне документације.

Ова измена чини саставни део конкурсне документације.

У осталом делу конкурсна документација остаје непромењена.

КОМИСИЈА

Јовица Костић
Златко Рогић
Наталија Татић
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.