• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Одобрења по чл.145
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
1 Решење - Ивановић Митар 2
2 Решење - Милетић Љиљана 2
3 Решење - „М.Р. МИЛУТИНОВИЋ“ 4
4 Решење - Милановић Драган 4
5 Решење - Милановић Немањa 2
6 Решење - Град Београд Дирекцијa за грађевинско земљиште и изградњу Београда 13
7 Решење - Павловић Љиљанa 13
8 Решење - Стојановић Јордан 11
9 Решење - "АЛПЛА" д.о.о. 26
10 Решење - "АДП"доо Младеновац 25
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 1 од 79