• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Одобрења по чл.145
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
1 Решење - Јовановић Миле -
2 Решење - Пејановић Драгана -
3 Решење - Викторовић Драгa -
4 Решење - Александровић Душан 12
5 Решење - Градска општина Младеновац 16
6 Решење - Обрадовић Перицa 11
7 Решење - Зорана Нешић 21
8 Решење - Обрадовић Перицa 22
9 Решење - Миленковић Станојкa 20
10 Решење - Мошић Бранкa 22
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 1 од 68