• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Одобрења по чл.145
Филтрирање наслова     Прикажи # 
# Наслов чланка Погодака
11 Решење - Алексић Александaр 54
12 Решење - Јовановић Бобан 52
13 Решење - Викторија Марија Калинић 47
14 Решење - Василић Николa 53
15 Решење - "ГРАДИТЕЉ ПЛУС" д.о.о. 69
16 Решење - АДП доо 64
17 Решење - Соскић Слободан 57
18 Решење - АДП доо 68
19 Решење - "АЛПЛА" доо 68
20 Решење - Викторија Марија Калинић 63
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 2 од 77