• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Вече фолклора у Младеновцу

Актуелности - 26. мај 2019.

altПреко 200 чланова фолклорних ансамбала шест Културно уметничких друштава одиграло је данас коло у Градском парку у оквиру манифестације "Вече фолклора".

 

Положени венци на споменик у Малом Пожаревцу

Актуелности - 26. мај 2019.

altПоводом Дана сећања на жртве стрељања фашистичких окупатора - 26. маја 1943. године, на спомен обележју у Малом Пожаревцу венце су положили представници три градске општине, Гроцке, Младеновца и Сопота.

 

Манифестација "Дан дечијег културног стваралаштва"

Актуелности - 25. мај 2019.

altГрадска општина Младеновац и општински Савет родитеља организовали су манифестацију Дан дечијег културног стваралаштва. На бини испред зргаде општине учесници су се представили суграђанима кроз игру, песму, музику и рецитаторство.

 

Базар спорта у Младеновцу

Актуелности - 24. мај 2019.

altГрадска општина Младеновац и Спортски савез Младеновца организовали су "Базар спорта", спортску манифестацију која се одржала на Градском тргу и главној младеновачкој улици.

 

Семинар о јачању антидискриминационих капацитета

Актуелности - 24. мај 2019.

altГрадска општина Младеновац била је домаћин семинара за представнике локалне самоуправе о унапређењу капацитета локалне јавне администрације за препознавање и спречавање дискриминације у организацији канцеларије Повереника за заштиту равноправности.

 

Одржана седница Скупштине ГО Младеновац

Актуелности - 24. мај 2019.

altОдборници Скупштине ГО Младеновац усвојили су све тачке дневног реда, између осталог, и први ребаланс овогодишњег буџета.

 

Позив за подношење понуда - видео надзор

Огласи, тендери и конкурси - 23. мај 2019.

Предмет јавне набавке: извођење радова на уградњи интегрисаног система видео надзора у градској општини Младеновац (прва фаза).

 

Одлука - регресирање вештачког осемењавања говедa

Огласи, тендери и конкурси - 23. мај 2019.

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 1.1.2019.године до 30.4.2019. године - по достављеним пријавама и допуни пријаве на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/359/2019. године, за период од 1.1.2019. године до 30.4.2019. године.

 

Пријем за компанију "Библи"

Актуелности - 22. мај 2019.

altПоводом успешног наступа на овогодишњем Новосадском сајму, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, угостио је данас Грегора Губеринића, директора и власника компаније "Библи" из Пружатовца и честитао му на освојеним наградама.

 

Одлука - суфинансирање програма/пројеката унапређења пољопривреде

Огласи, тендери и конкурси - 21. мај 2019.

Одлука о избору програма/пројеката пријављених на Јавни конкурс за доделу средстава за суфинансирање програма/пројеката унапређења пољопривреде на територији градске општине Младеновац из буџета градске општине Младеновац за 2019. годину.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 260