logo

Актуелности

Привремени орган - Саопштење за јавност

 

 

Привремени орган градске општине Младеновац на седници одржаној 03.08.2015. године заузео је јединствен став поводом неистинитих информација објављених на друштвеној мрежи које се тичу одржавања хуманитарно-спортске акције "Тројка из блока".

Привремени орган градске општине Младеновац је институција постављена од стране Скупштине Града Београда са јасним овлашћењима и обавезом да ради у складу са законским прописима. Радећи у складу са законом и прописима, ово тело има обавезу да заштити интегиртет како  Привременог органа у целини, тако и сваког појединачног члана. У складу са овим принципом, Привремени орган објављује да су нетачне информације објављене на друштвеној мрежи Фејсбук, којима се ово тело оптужује да је од организатора хуманитарно-спортске акције "Тројка из блока" тражило новац за постављање коша на Градском тргу.

Привремени орган на својим седницама одлучује и гласа о свим текућим и заосталим плаћањима. Захтев организатора се никада није нашао на дневном реду седница Привременог органа, нити је ово тело расправљало о њему, у шта се свако може уверити увидом у записнике са седница. Све хуманитарне и спортске организације су добро дошле и уживаће подршку Привременог органа. Имајући у виду све наведено, Привремени орган осуђује ширење оваквих дезинформација као покушај коришћења хуманитарне акције у политичке сврхе.

Владан Глишић, председник Привременог органа градске општина Младеновац

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.