• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Актуелности
Асфалт у Међулужју Штампа
02. октобар 2015.
 

Екипе "Београд пута" почеле су данас асфалтирање Солунске улице у Међулужју у дужини од 200 метара. Радове су обишли чланови Привремног органа, Наташа Јовановић и Владан Глишић.

Посао вредан преко 5.000.000 динара финасира се преко Секретаријата за саобраћај града Београда, а извођач радова је ЈКП "Београд пут". По завршетку посла у Међулужју, екипе извођача прелазе у Баташево где ће асфатирати Македонску улицу дугачку близу 200 метара.

Председник Привремног органа, Владан Глишић, рекао је да са обзиром на затечено финансијско стање у градској општини Младеновац, сваки нови метар асфалта представља успех.

– Задовољство ми је као председнику Привремног органа градске општине Младеновац, да поред свих тешкоћа и затеченог стања, успевамо да испуњавамо иницијативе наших грађана. Конкретно, у овом случају ради се о асвалтирању по месним заједницама, захваљујући првенствено граду Београду, односно Секретаријату за саобраћај.

Годинама уназад не постоји системско решења за асвалтирање локалних путева по месним заједницама. Радило се кампањски и пратијски што је довело до очигледне неједнакости у инфраструктурној опремљености појединих месних заједница.

Привремени орган ће и убудуће радити искључиво на основу захтева и потреба грађана и трудићемо се да исправимо неправду према појединим месним заједницама – рекао је Глишић.

Он је за октобра месец најавио наставак радова на атарским путевима али и почетак уређења некатегорисаних путева за шта је обезбеђена довољна количина струганог асфалта.