logo

Актуелности

Асфалтиране улице у Пружатовцу

 

Радовима на улицама у Пружатовцу настављено је планско асфалтирање путева по младеновачким селима које на иницијативу градске општине Младеновац обавља предузеће "Београд пут"

Асфалтом су покривене улице Шумарска и Забојска у засеоку Ђурђевићи у МЗ "Пружатовац" у укупној дужини од 800 метара.

Председник Привременог органа градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да је локални пут у Пружатовцу важан за мештане јер повезује ову месну заједницу са суседном Великом Иванчом.

– Настављамо да радимо по иницијативама грађана и то је оно због чега сам посебно задовољан. Људи овде нису имали асфалт 40 година и живели су у заиста отежаним условима.

Локални пут који асфалтирамо je од вишеструке важности, пре свега у функционаланом смислу, јер повезује два села, Пружатовац и Велику Иванчу.

Становништво се претежно бави пољопривредом, али има и оних који путују на посао, односно, у школу. Сваки метар овог асфлата је доста важан јер ће овдашњим породицама омогућити лакше функционисање и квалитетнији живот.

Привремени орган ће настојати да у наредном периоду испоштује све иницијативе грађана – рекао је Глишић и додао да су у току и радови на изградњи атарских и некатегорисаних путева.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.