logo

Актуелности

Хуманитарна акција донирања књига

 

Градска општина Младеновац и компанија Кока-кола, позивају суграђане, да у оквиру акције хуманитарни караван, донирају књиге за децу без родитељског старања.

Компанија Кока-кола традиционално, крајем сваке календарске године, организује хуманитарни караван, са намером да прикупљањем донација, обрадује децу пред новогодишње празнике. Градска општина Младеновац прихватила је позив да учествује у овогодишњем хуманитарном новогодишњем Кока-кола каравану, чији је циљ прикупљање књига за децу без родитељског старања у Србији.

Књиге су благо које се наслеђује и чије је време коришћења ограничено само њиховим физичким нестајањем. Ипак, сви имамо дупликате, књиге које смо прерасли или читали већ неколико пута.

 

Дарујући те књиге другима, а нарочито деци без родитеља којој  су овога пута намењене, пружамо им могућност не само да шире знања и интересовања, већ и да уз повратак писаној речи одрастају у свету чаролије у којем су, пре њих, одрастале многе генерације.

Молимо вас да се и ви, донирањем књига са вашег лагера, укључите у ову акцији и тиме учините да и други осете дах празничне радости и оптимизма. Књиге свих жанрова, намењене су деци узраста до 18 година и биће, посредством каравана, дистрибуиране Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској и Заводу за васпитање деце и омладине у Београду.

Књиге ће, до 10. децембра 2015. године, бити прикупљане у Служби за скупштинске послове Управе градске општине Младеновац (Драгица Обрадовић и Тања Дабић) и затим бити званично предате Кока-колином каравану. Списак донатора биће објављен на званичном сајту градске општине Младеновац. Телефон за додатне информације је 8241-619.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.