logo

Актуелности

Обилазак Зелене пијаце

 

 

Представници градске општине Младеновац и ЈКП "Пијаце Младеновац" разговарали су данас са продавцима на Зеленој пијаци.

Чланови Привременог органа градске општине Младеновац разговарали су данас са продавцима на Зеленој пијаци о побољшању услова за продају робе на овом објекту. Такође, одржан је и састанак са руководством ЈКП "Пијаце Младеновац" о тренутном стању у овом предузећу и могућностима за унапређењу пословања.

Председник Привременог органа градске општине Младеновац, Владан Глишић, између осталог, рекао је ће да продаја сезонске робе из камиона морати да се премести на плато изнад комуналног предузеће. Он је истакао да паркирани камиони поред пијаце угрожавају безбедност саобраћаја и пешака и да је неприхватљиво да ту остану. 

– Видите да се ови камиони налазе на месту које уопште није дозвољено за паркирање и заустављање возила. Осим што се омета саобраћај, у близини је и Хитна помоћ, а продаја робе одвија се у нехигијенским условима. Ми ћемо инфраструктурно опремити плато изнад комуналног предузећа како би кванташка продаја робе била пресељена на тај потез. Ту ће и грађани моћи безбедно да уђу и обаве куповину, а не да се као до сада паркирају на улици и заустављају саобраћај – рекао је Глишић.

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.