logo

Актуелности

Настављена изградња путева у Границама и Ковачевцу

Предузеће "Београд пут" данас је завршило насипање каменом улице Доктора Суботића у Границама. Овај накатегорисани пут урађен је у дужини од 500 метара. Према списку за санацију некатегорисаних путева завршена је и пут поред Влајине ваге у Ковачевцу дугачак око 300 метара.

Према речима Владана Глишића, председника Привременог органа градске општине Младеновац, започео је други круг санације некатегорисаних путева који се раде на местима где су решени имовинско правни односи.

– Настављамо по плану, равномерно по свим месним заједницама. До сада је урађено око осам километара некатегорисаних путева у Великој Крсни, пет километара у Ковачевцу и преко 4.000 метара у Шепшину.

 

Машине су сада у Великим Границама где смо започели уређење путне мреже у укупној дужини од четири километара.

Постоји проблем са местима где су нерешени имовинско правни односи али радимо и на решавању тих проблема како грађани не би били оштећени. Верујем да ће и ти путеви доћи на ред јер ће се ова путна мрежа сигурно радити током целе године за шта је добијено 122.000.000 динара из капиталног буџета града Београда – рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.