logo

Актуелности

Кораћичка школа прикључена на водовод

 

После три године чекања издвојено одељење ОШ "Коста Ђукић" у Кораћичким Ливадама прикључено је на градски водовод.

Иако је још 2013. године водоводна мрежа прошла поред основне школе у Кораћичким Ливадама, коју данас похађа 14 ученика, све до ове године није било средстава, а очигледно ни воље, да се школа прикључи на водовод.

Градска општина Младеновац финансирала је радове на прикључењу школе у Кораћичким Ливадама на водоводну мрежу. Вредност посла је 377.000 динара, а радове је обавило ЈКП "Младеновац".

– Ово је најбољи доказ неодговорног понашања у претходном периоду јер је обезебеђивање основних хигијенски услова, попут текуће воде, нека цивилизацијска ствар о којој је сувишно и говорити.

Не ради се овде само о законској обавези општине да се стара о уређењу основних школа већ пре свега о људској и родитељској одговорности да неке ствари морају бити урађене. Ми настављамо даље да радимо, има још доста и посла и потреба по свим школама. Улагање у образовање смо поставили као приоритет и за те послове су средства обезбеђена – рекао је Владан Глишић, председник Привременог органа градске општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.