logo

Актуелности

При крају радови на санацији пута Умчари-Дубона

altПредседник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са одборницима у Скупштини градске општине Гроцка Зорaном Зарићем и Зораном Милићевићем и начелником Полицијске станице Гроцка Зораном Ђорђевићем, обишао је радове на деоници пута Умчари-Дубона.

Будући да се пут једним делом налази на атару општине Гроцка, а делом на атару општине Младеновац, руководство ове две општине договорило се да заједнички приступи санацији овог пута, који је од велике важности и за пољопривреднике са јужног дела наше општине, а и за пољопривреднике из Дубоне.

Данас се председник Симоновић састао са помоћником председника градске општине Младеновац Драганом Јелићeм и управником ЈКП "Пијаце Младеновац" Дарком Лукићем, како би се договорили о даљим радовима и санацији овог пута.

Наиме, општина Гроцка обезбедила је средства за санацију пута, који се налази на територији наше општине и пут је насут у дужини од 1300 метара, а сутра ће се наставити радови који се налазе на територији општине Младеновац. Општина Младеновац санираће пут у дужини и од 300 метара и на тај начин спојиће се пут Умчари-Дубона, а све у интересу становника ова два насеља.


Извор : www.grocka.rs

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.