logo

Актуелности

Младеновчани отпутовали у Омладински камп "Богојево"

altГрадска општина Младеновац суфинансира седмодневни боравак двадесет основаца и средњошколаца у Омладинском кампу "Богојево" где ће присуствовати Летњој школи "Здравље је у знању".

Омладина ЈАЗАС Нови Сад, уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, организује Летњу школу "Здравље је у знању" која се одржава од 23. до 29. јула у Омладинском кампу Богојево. Школа је намењена младима који желе да постану вршњачки едукатори и знање стечено током школе преносе својим вршњацима кроз едукације.

Децу из Младеновца јуче је испратио Вељко Лукић, члан Већа задужен за омладину. Лукић им је пожелео пријатан боравак у кампу, дружење са вршњацима из целе Србије и успешно усвајање нових знања и вештина.

Омладински камп налази се на обали језера Штранд у малом војвођанском селу Богојево, у непосредној близини Оџака, на 70 км од Новог Сада. Изградња кампа по узору на најбоље европске кампове започета је и завршена 2012. године под управом општине Оџаци. Омладински камп у складу са стандардима рада са младима, има све неопходне услове за безбедан боравак деце и поседује сертификате и стандарде о безбедностии сигурности, стални надзор лекара, квалитетну камперску опрему, противпожарну опрему и спасилачку службу за активности на води.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.