logo

Актуелности

Пријем за руководство ОФК Младеновца

altПоводом окончања полусезоне, представници градске општине Младеновац примили су руководство Омладинског фудбалског клуба Младеновац.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, честитао је руководству клуба на успешно одиграној полусезони и најавио помоћ општине у решању проблема са којима се фудбалски клуб суочава.

Члан Већа градске општине Младеновац, Горан Спасојевић, рекао је да је успех утолико већи јер је остварен са играчима и тренерима из Младеновца и упркос лошем затеченом финансијском стању у клубу. Он је руководству клуба и играчима честитао на сајајним резултатима и изразио очекивања да ће клуб од следеће године наступати у вишем рангу такмичења.

Председник ОФК Младеновац, Зоран Стевановић, захвалио се представницима општине на пријему што је према његовим речима знак да се рад клуба прати и цени. Он је рекао да се клуб налази у тешкој ситуацији нарочито због искључене струје али да упркос томе функционише, да има 60 деце, селекцију ветерана и да од следеће године почиње и школа фудбала.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.