logo

Актуелности

Саопштење поводом нелегалног упада у просторије Спортског центра

altГрупа Н.Н. лица је у ноћи између суботе и недеље извршила неовлашћен упад у просторије СРЦ "Љубомир Ивановић Геџа". Том приликом поменута група лица направила је видео запис унутрашњости просторија Спортског центра где се налазе пакети хемије набављени кроз пројекат градске општине Младеновац "За Младеновчане", а који ће се сукцесивно делити корисницима који се налазе на евиденцији Центра за социјални рад, удружењима која се баве потребама социјално угрожених лица, и другим социјално осетљивим категоријама.

Намера особа које су на противзаконит начин извршиле упад у просторије Спортског центра била је да дискредитују легитиман и надасве потпуно легалан пројекат ГО Младеновац. Мотив за овакав чин потпуно је политичке природе. Наиме, поменута група покушала је да, деградирајући овај пројекат и наше суграђане који се налазе у стању социјалне потребе, придобије јефтине политичке поене. Деловање кандидата за одборнике и симпатизера листе Драгана Ђиласа крајње је скандалозно и противзаконито. Објављујући на друштвеним мрежама летак у којем у име градске општине Младеновац позивају грађане на доделу бесплатних пакета, омаловажили су и за своје прљаве политичке игре искористили грађане којима је потребна социјална помоћ и злоупотребили име градске општине Младеновац. Прави мотив заказивања термина у којем би се грађани окупили испред Спортског центра је одржавање политичког скупа припадника листе Драгана Ђиласа. Како се до сада показало да политичким скуповима листе Драгана Ђиласа присуствује тек неколицина грађана Младеновца, оваква обмана и превара била је једини начин да се обрате већем броју Младеновчана. Да ли је Дејан Чокић симболично заказао овај скуп баш испред СРЦ "Љубомир Ивановић Геџа" да би Младеновчанима и радницима ове установе објаснио како и због чега је ову установу довео до руба пропасти са дугом од 100 милиона динара а раднике на ивицу егзистенције не исплаћујући им плате готово 3 године.


Градска општина Младеновац обавештава грађане да је реч о ЛАЖНОМ ПОЗИВУ и само још једној у низу обмана ове политичке групације. У својој прљавој политичкој кампањи они су извршили више кривичних дела. Градска општина Младеновац поднеће кривичне пријаве против свих актера ових догађаја.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.