logo

Актуелности

Радови у општини Младеновац током прошле недеље

altПутарска предузећа "Београд пут" и "Србијааутопут" асфалтирала су прошле недеље неколико улица на територији општине Младеновац.

Завршено је асфалтирање две улице у МЗ "Мала Врбица", улице "21. маја" и "Миодрага Милошевића". Према речима Томислава Танасковића, председника МЗ "Мала Врбица", мештани су задовољни радовима јер је улица "21. маја" била асфалтирана пре тридесет година док улица "Миодрага Милошевића" никад није имала асфалтну подлогу.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, најавио је асфалтирање делова државног и локалног пута који ће повезати три села у општинама Младеновац и Гроцка - Сенају, Шепшин и Дражањ. Глишић је рекао да се планира реконструкција и асфалтирање 1.800 метара државног пута и 400 метара локалног пута који ће спојити Сенају, Шепшин и Дражањ. Радове ће обављати "Србијааутопут". Глишић је додао ЈКП "Младеновац" завршава пројекат санације некатегорисаних путева као и да је у плану усвајање новог програма за 2018. годину чија вредност је око 20 милиона динара.

altАсфалтиран је и Пута за гробље у Дубони дугачак 900 метара. Према речима Јовице Ивановића, председника МЗ "Дубона", осим овог пута, пре два месеца урађене су Купинићева улица (250м), Задругарска (250), Михајла Аврамовића (550) и Дубока јаруга (250) а у плану је да се ради и Трајковачка улица.

На територији МЗ "Сенаја" урађене су три улице, Пут за Крак дугачак 200 метара, Пут за Осоје и Школска улица.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.