logo

Актуелности

Асфалтирање у Међулужју

altПредузеће "Београд пут" завршило је асфалтирање улица Косте Васикића и Милована Михаиловића у Међулужју, обе у дужини од по 280 метара. Инвеститор посла је градска општина Младеновац.

Према изјавама дугогодишњих становника овог дела Међулужја, до асфалтирања путеви су били у изузетно лошем стању, с обзиром да овим саобраћајницама пролази и пољопривредна механизација ка оближњим њивама. Аутомобили, трактори и камиони су се често заглављивали у блату тако да су мештани сами каменом и шодером насипали пут.

Осим Међулужја, Бојан Станојевић, члан Већа ГО Младеновац, најавио је асфалтирање улица и по осталим селима.

- Градска општина Младеновац је крајем прошле године инвестирала око 40 милиона динара за асфалтирање и санацију некатегорисаних путева, а у оквиру тог програма су урађене и ове две улице у Међулужју, Косте Васикића и Милована Михаиловића у дужини од по 280 метара.

altДо сада је асфалтирана улица Гај у Америћу, тамо ће се асфалтирати и Стари бунар, затим Дурмиторска у Великој Иванчи дугачка 700 метара, асфалтираће се још једна улица у Јагњилу, у Влашкој улица Преке шуме од 1400 метара, тако да ћемо у сваком случају за тих 40 милиона неких седам-осам улица асфалтирати на самом почетку ове године. Настављамо да радимо у интересу грађана и поштујемо оно што је потребно за њихов бољи живот - рекао је Станојевић.

Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац, рекао је да ће се у наредне две године решити и два највећа проблема мештана Међулужја - вода и канализација.

- Настављамо да решавамо проблеме у инфраструктури и грађани су овде заиста задовољни оним што смо урадили. Надам се да ћемо у наредне две године решити животни проблем свих грађана Међулужја, а то су вода и канализација. Грађани то чекају преко тридесет година, нико се није бавио тим проблемом. Након преузимања одговорности за вршење власти у Младеновцу установили смо да нико никада није ни урадио никакав пројекат што је основни услов да би се било шта радило. Ми смо у завршној фази израде пројектне документације за колектор за пречишћавање воде. Нама је битан живот грађана сваког дана, данас нема избора, а ми смо на терену и радимо са грађанима.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.