logo

Актуелности

Манифестација "Дан дечијег културног стваралаштва"

altГрадска општина Младеновац и општински Савет родитеља организовали су манифестацију Дан дечијег културног стваралаштва. На бини испред зргаде општине учесници су се представили суграђанима кроз игру, песму, музику и рецитаторство.

На манифестацији су учествовали Центар за смештај и боравак деце и омладине ометене у развоју, Предшколска установа "Јелица Обрадовић", основне школе "Милица Милошевић", "Биса Симић", "Живомир Савковић", "Бора Лазић", "Момчило Живојиновић", "Свети Сава", "Коста Ђукић", ОМШ "Стеван Христић", Гимназија и Техничка школа.

Отварајући манифестацију, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да овакви догађаји имају за циљ мотивацију младих да се укључе у културне активности нашег града.

- Драго нам је да сте данас са нама јер овакви догађаји имају за циљ мотивацију младих да се укључе у културне активности нашег града. Задовољство ми је да у име градске оптшине Младеновац поздравим све учеснике Дана дечијег културног стваралаштва, манифестације коју организујемо заједно са Саветом родитеља општине Младеновац.

Жеља нам је да овом манифестацијом мотивишемо и охрабримо младе да се укључе у културне активности нашег града. Данас ђаци из свих наших градских и сеоских школа и деца из Предшколске установе, имају могућност да своје таленте у областима музике, певања, књижевности, рецитаторства, и глуме прикажу суграђанима.

Некада су се млади људи много више ангажовали у разним облицима стваралаштва и сада се трудимо да повратимо тај дух, да не организујемо програме за младе већ да млади одлучују чиме желе да се баве и шта желе да виде и у тој намери ће имати пуну подршку градске општине Младеновац - рекао је Глишић.

altaltaltalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.