logo

Актуелности

Инвестиционо одржавање стамбених зграда

alt

Председник градске општине Младеновац Владан Глишић најавио је финансијску подршку скупштинама станара за инвестиционо одржавање стамбених зграда кроз суфинансирање заједничких пројеката.

Глишић је истакао да ће општина Младеновац до 20. јануара израдити упутство са условима за учешће на конкурсу и дати предлог скупштинама о термину расписивања јавног позива.

"€žЗахваљујући изменама Статута Града Београда, приградским општинама је омогућено да суфинансирају програме инвестиционог одржавања стамбених зграда што подразувема решавање проблема прокишњавања кровова, старих фасада, поправке и замене електроинсталација, улазних врата и других безбедносних проблема", рекао је Глишић на радном састанку са управницима стамбених јединица у Младеновцу, којем су присуствовали и начелници општинских служби.

Он је позвао представнике стамбених заједница да узму активно учешће и дају своје предлоге за потребне радове, након чега би општина могла да крене у реализацију овог пројекта.

Састанак је оцењен као конструктиван, уз заједнички договор да се од 20. јануара крене са конкретним предлозима чији би резултати били видљиви почетком априла месеца.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.