logo

Актуелности

Потписан споразум о пословно-техничкој сарадњи са Гимназијом из Новог Пазара

alt

У оквиру пројекта о пословно-техничкој сарадњи, који је младеновачка Гимназија потписала са Гимназијом из Новог Пазара, у посету Младеновцу дошло је руковдство ове новопазарске школе и представници Ученичког парламента.

Председник Ученичког парламента Гимназије из Новог Пазара, Амар Личина, искористио је прилику и придружио се нашим матурантима на часовима припремне наставе у оквиру пројекта "Буди своја најбоља инвестиција" који Градска општина Младеновац реализује пету годину за редом.

Након што је присуствовао часовима, новопазарски матурант, који и сам спрема пријемни испит за Филолошки факутлет, рекао је да је пројекат „Буди своја највећа инвестиција“ од велике користи за његове вршњаке пред упис на факлутет, а то што су часови потпуно бесплатни и ученике и не излаже додатним трошковима је пример како би и остали градови и општине требало да подрже своје матуранте.

Директор младеновачке Гимназије, Александар Цветковић, рекао је да је успешна сарадња између две гимназије прави модел нове концепције образовања.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.