• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Потписан Протокол о сарадњи са Косовском Каменицом
19. фебруар 2019.

altПредседник градске општине Младеновац, Владан Глишић и председник Привременог органа Косовске Каменице, Слађан Јордановић, потписали су данас Протокол о сарадњи.

 
Почели радови на крпљењу ударних рупа
19. фебруар 2019.

altРадовима у улицама Краља Петра Првог и Николе Пашића, екипе "Србијааутопута" почеле су данас крпљење ударних рупа које ће се обављати на саобраћајницама по свим месним заједницама.

 
Радови на завршетку улице Браће Баџак
18. фебруар 2019.

altЗаменик градоначелника Београда, Горан Весић, обишао је данас радове на завршетку последњих 200 метара улице Браће Баџак.

 
Виноградари и воћари прославили Светог Трифуна
18. фебруар 2019.

altПоводом 14. фебруара, Светог Трифуна славе Удружења виноградара и воћара општине Младеновац, одржан је 22. Сабор произвођача вина и ракија у Мотелу "Војиновић". Генерални спонзор сабора је градска општина Младеновац.

 
Одржана Командно-симулациона вежбе
13. фебруар 2019.

altЗавршним предавањима и вежбама, окончана је двовневна обука за чланове Штаба за ванредне ситуације општине Младеновац.

 
Први дан Командно-симулационе вежбе у Младеновцу
12. фебруар 2019.

altЧланови општинског Штаба за ванредне ситуације похађају дводневну командно-симулациону вежбу посвећену побољшању капацитета, координације и одговора на елементарне непогоде.

 
Сеоске куће за избеглице из Хрватске и БиХ
08. фебруар 2019.

altНа основу пројекта Комесаријата за избеглице и миграције и градске општине Младеновац, данас је седморо суграђана, избеглих и прогнаних лица из Хрватске и Босне и Херцеговине, потписало уговоре о додели сеоских кућа са окућницом. Добијањем сеоских кућа са окућницом седморо породица је стамбено обезбеђено док ће се још један уговор накнадно реализовати.

 
Одржана седница Штаба за ванредне ситуације
05. фебруар 2019.

altНа данашњој седници Штаба за ванредне ситуације ГО Младеновац разматран је извештај Зимске службе и предстојећа симулациона вежба за чланове Штаба.

 
Одржана седница Већа
31. јануар 2019.

altНа данашњој седници Већа градске општине Младеновац усвојене су све тачке дневног реда.

 
Реновирана фискултурна сала у Великој Крсни
30. јануар 2019.

altГрадска општина Младеновац финансирала је хобловање и лакирање паркета као и замену расвете у фискултурној сали ОШ "Биса Симић" у Великој Крсни.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 114