• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Предшколци обележили недељу мобилности
21. септембар 2016.

Међународна кампања "Европска недеља мобилности" обележена је низом приредби и показних вежби у младеновачким вртићима и школама. Као и сваке године циљ је промовисање смањења загађења ваздуха, коришћења путничких аутомобила као и побољшање услова за јавни саобраћај, кретање бициклиста и пешака. 

 
Одржана седница Већа
20. септембар 2016.

На данашњој седници Већа градске општине Младеновац, између осталог, расправљало се о програму манифестације "Дани европске баштине 2016" и о избору делегације која ће представљати општину Младеновац на свечаности прославе Дана општине Горња Радгона. 

 
Одржана прослава на Спомен - чесми "Црквенац"
15. септембар 2016.

Свечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа, одржана је данас код Спомен-чесме "Црквенац". 

 
"Ласта" вози до краја године
14. септембар 2016.

Како преносе "Вечерње Новости", Београђане настављају да возе исти превозници, "Ласта" до предграђа и конзорцијум "Авала бус превоз" на локалу. 

 
Корисници народне кухиње незадовољни храном
14. септембар 2016.

После притужби више корисника народне кухиње на квалитет и количину хране која се дели, председник градске општине Младеновац, Владан Глишић обишао је данас пункт народне кухиње у Баташеву где је разговарао са корисницима. 

 
Незавидан положаја избеглица
14. септембар 2016.

Руководство општинског Удружење Срба из Хрватске, БИХ и Косова и Метохије, данас је разговарало са председником градске општине Младеновац, Владаном Глишићем о могућностима за унапређење положаја суграђана избеглих из бивших република и Космета. 

 
Веће поставило начелника Управе ГО Младеновац
13. септембар 2016.

На основу доспелих пријава на јавни оглас, Веће градске општине Младеновац на данашњој седници поставило је Мирјану Симовић за начелника Управе градске општине Младеновац. 

 
Антићево злато из Толеда
13. септембар 2016.

Поводом освајања златне медаље каратисте Марка Антића на Медитеранском шампионату у шпанском граду Толеду, за њега и руководство Карате клуба "Младеновац", данас је уприличен пријем у градској општини Младеновац. 

 

 
Свечаност на "Црквенцу" у четвртак 15. септембра
12. септембар 2016.

Градска општина Младеновац организоваће и ове године свечаност поводом годишњице освећења Спомен - чесме "Црквенац", у четвртак 15. септембрa са почетком од 12 сати на платоу испред чесме. 

 
ЈКП "Младеновац" - хигијенска исправност воде
08. септембар 2016.

На захтев ЈКП "Младеновац", Градски Завод за јавно здравље, Београд, доставио је стручно тумачење хигијенске исправности воде из водовода ЈКП "Водовод и канализација", Младеновац. 

 
<< Почетак < Претходна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следећа > Крај >>

Страна 120 од 161