• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Актуелности
Наставља се редовна дезинфекција улаза стамбених зграда
06. април 2020.

alt

Редовна дезинфекција улаза стамбених објеката биће настављена данас. Како је планирано, биће третирани улази у Драпшину и Тозином воћу, сви улази који се, гледано из правца железничке станице, налазе лево од улице Војводе Путника и Краљице Марије, до кружног тока у
Село Младеновцу.

 
Бесконтактни топломери за младеновачке здравствене установе, домове за старе и комунално предузеће
06. април 2020.

altШтаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац обезбедио је бесконтактне мераче телесне температуре немачког произвођача "Geratherm" који су намењени потпуно безбедном, хигијенском, брзом и поузданом мерењу температуре.

 
Акција добровољног давања крви у Младеновцу 8.априла
05. април 2020.

alt

По захтеву Црвеног крста Србије – Црвени крст Младеновац, командант Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац, Владан Глишић, одобрио је организовање акције добровољног давања крви 8. априла у галерији Фоаје Центра за културу и туризам Младеновац, уз обавезу Црвеног крста да пре и после спроведене акције, у сарадњи са Заводом за биоциде и медицинску екологију, изврши дезинфекцију простора у којем ће се реализовати акција.

 
Корисници младеновачке зелене и робне пијаце, на позив грађана, врше доставу робе на кућну адресу
05. април 2020.

alt

У складу са најновијим мерама Владе Републике Србије, Зелена и Робна пијаца, које се налазе у саставу ЈКП "Пијаце Младеновац", престале су са радом. Како би у новонасталим околностима помогли својим корисницима, а грађанима Младеновца омогућили да се и даље снабдевају робом код својих продаваца, младеновачке Пијаце покренуле су нови начин снабдевања суграђана.

 
Бесплатна средства за дезинфекцију за грађане Младеновца
04. април 2020.

alt

У Младеновцу је почела подела дезинфекционог средства које грађани могу користити за дезинфекцију површина. Канистер са већ припремљеним раствором натријум-хипохлорита налази се на платоу испред Спортско-рекреационог центра "Љубомир Ивановић-Геџа" и допуњаваће се редовно. Дезинфекционо средство није могуће преузети током трајања полицијског часа.

 
Наставља се редовна дезинфекција свих јавних површина на територији општине Младеновац
04. април 2020.

altОпштина Младеновац наставила је дезинфекцију јавних површина и саобраћајница. Јуче су третиране најпрометније улице и тротоари као и прилази домовима за стара лица "€žСвети Никола", "€žЛуг" и установи Геронтолошки центар Младенвац. Такође, дезинфиковани су и прилази Болници и Дому здравља,Тржном центру Младеновац и малопродајним трговинским радњама.

 
Редовна испорука заштитне опреме младеновачком Дому здравља
04. април 2020.

altУ младеновачки Дом здравља стигла је редовна испорука заштитне опреме за запослене у овој установи – заштитне маске и рукавице, капе, комбинезони, једнократни мантили и друга заштитна опрема, како би медицински радници, који су у првој линији борбе против вируса, били што боље заштићени.

 
Младеновачки здравствени радници , понос нашег града!
04. април 2020.

alt

MЛАДЕНОВАЧКИ ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ, ПОНОС НАШЕГ ГРАДА!

Хвала свим нашим херојима! Ту смо, једни за друге...

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА! БОРИЋЕМО СЕ И ПОБЕДИЋЕМО!

 
Радно време општинског кол центра овог викенда од 8 до 15 часова
03. април 2020.

altГрадска општина Младеновац, током трајања ванредног стања због корона вируса, свакодневно пружа помоћ и подршку свим суграђанима, нарочито старијима, који су највише угрожени.

 
Глишић са представницима домова за смештај старијих лица
03. април 2020.

altПо налогу Градског штаба за ванредне ситуације, а у циљу имплементације мера превенције које се спроводе на спречавању ширења вируса Ковид -19, командант Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац, Владан Глишић одржао је састанак са представницима младеновачких домова за смештај одраслих и старијих oсоба.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 158