• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Образовање
Припремна настава за упис на факултете
18. фебруар 2019.

altГрадска општина Младеновац организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за средњошколце за предстојећи упис на факултете.

 
Обданиште ускоро у Великој Крсни
13. фебруар 2019.

altКако је најавио Ратко Ђорђевић, директор ОШ "Биса Симић" у Великој Крсни, ускоро ће у оквиру школе почети са радом обданиште са две групе малишана.

 
Замена расвете у ОШ "Коста Ђукић"
06. фебруар 2019.

altКако је најавио Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, градска општина Младеновац финансираће радове у Основној школи "Коста Ђукић", у матичној школи и издвојеним одељењима.

 
Текући радови у ОШ "Бора Лазић" у Влашкој
05. фебруар 2019.

altГрадска општина Младеновац финансираће израду рачунарске мреже у Основној школи "Бора Лазић" у Влашкој за потребе коришћења електронског дневника.

 
Најава улагања у образовање
01. фебруар 2019.

altДејан Степановић, члан Већа задужен за област образовања, обишао је издвојено одељење ОШ "Момчило Живојиновић" у Дубони где ће се током зимског распуста обавити инфраструктурни радови.

 
Стипендије за најбоље студенте
17. децембар 2018.

altНа пријему у свечаној сали "др Елси Инглис", председник градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан Већа задужен за образовање, Дејан Степановић, уручили су уговоре о стипендирању најбољим студентима.

 
Трибина о наркоманији
11. мај 2018.

altГрадска општина Младеновац и општински Савет родитеља организовали су Трибину о борби против наркоманије.

 
Дан девојчица у Техничкој школи
27. април 2018.

altТрадиционална манифестација "Дан девојчица" одржана је 26. априла у Техничкој школи. Ученице из младеновачких основних школа упознале су се са занимањима које нуди ова школа.

 
Младеновчани на Сајму средњих стручних и уметничких школа
13. април 2018.

altОсновци из младеновачких школа у пратњи наставника и члана Већа задуженог за образовање, Дејана Степановића, посетили су Сајам средњих стручних и уметничких школа који се под називом "По својој мери, школу изабери" одржао у Хали 7 Београдског сајма.

 
Сајам образовања у Спортском центру
22. март 2018.

altМатуранти основних школа моћи ће на Сајму образовања да се упознају са понудом смерова и програма девет средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда. Сајам се одржава 23. марта у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 6