• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести Образовање
ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ МЛАДЕНОВАЧКИМ УЧЕНИЦИМА Штампа
29. јун 2017.

Најбољи основци, њихови родитељи, другари и наставници, били су гости на традиционалном пријему који градска општина Младеновац организује за добитнике дипломе "Вук Караџић".

Градска општина Младеновац организовала је традиционални пријем за најбоље младеновачке ученике основних и средњих школа у школској 2016/2017. години.
Ове године Младеновац може да се похвали са деведесет петоро ученика који су остварили најбоље резултате у претходној школској години и деветоро ученика генерације.
Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, поздравио је присутне.

alt„Драго ми је што Младеновац из године у годину може са поносом да се похвали веома паметном и радном децом. Општина Младеновац подржава вредне ученике који током школске године улажу труд и напор да постигну што боље резултате и најмање што можемо је да им се на скроман начин одужимо које ће их подсећати на данашњи дан. Ипак, највећа награда за вас и за наш град је знање које стичете и радне навике које сте усвојили. То ће вам помоћи да у будућности остварите себе и дате допринос свом граду. Ми ћемо се, као и до сада, трудити да од Младеновца створимо средину која ће знати да цени резултате и уложени труд. Нема потребе да вам ни ја, ни било ко, говори да и даље наставите са добрим оценама. Ви сте показали да сте зрели, да врло добро разумете свет око себе, и сигуран сам да ћете бити одлични средњошколци и студенти. Још једном вам честитам, желим вам да упишете жељене школе и факултете и да лепо проведет распуст“, рекао је председник градске општине Младеновац, Владан Глишић.

altУ част награђених ученика, у сали биоскопа концерт је одржао младеновачи рок састав Цензура.