logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Оглас - издавања у закуп пословног простора у улици Краља Петра Првог бр. 164

 

Привремени орган Градске општине Младеновац, на седници одржаној 25. априла 2016. године, на основу члана чл. 2. и 3. Одлуке о распуштању Скупштине градске општине Младеновац и образовању Привременог органа градске општине Младеновац („Службени лист града Београда“, број 42/15), члана 13. став 1. и  чл. 6, 7 и 8 Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом, давања у закуп ставри у јавној својини и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда ( "Сл. гл. РС" бр. 24/12 и 48/15), члана 16. Одлуке о пословном простору  Градске Општине Младеновац  ("Сл. лист града Београда", бр. 12/12), члана 13. ст. 1. тачка 10. Статута градске општине Младеновац („Сл. лист града Београда“, бр. 40/10-п.т. и 38/13) а у складу са Решењем о утврђивању закупнина за пословни простор на коме је носилац права коришћења Градска општина Младеновац  ("Сл. лист града Београда", бр. 38/12 и 50/12), донео је


Р  Е  Ш  Е  Њ  Е
о  спровођењу  поступка јавног надметања
ради издавања у закуп пословног простора
у Младеновцу  у  улици Краља Петра Првог бр. 164


I/ Налаже се спровођење  поступка  јавног надметања ради издавања у закуп пословног простора, на коме је носилац права коришћења и управљања Грaдска општина Младеновац, који се налази у Младеновцу, и то:

- пословни простор у ул. Kраља Петра Првог бр. 164, у укупној површини од 40,00  м2

II/ Пословни простор се издаје у закуп као канцеларија ради обављања комуналне делатности.

Пословни простор се даје у виђеном стању, на неодређено, почев од 01.07.2016.  године.

Почетна цена закупнине износи 193,22 дин/м2 са ПДВ-ом, са минималним лицитационим кораком од 50,00 динара.

Право учешћа у јавном надметању имају сва правна и физичка лица (предузетници) која благовремено доставе уредну пријаву и која су регистрована за обављање делатности, као и физичка лица која нису регистрована за обављање делатности уз обавезу да се у року од 30 дана од дана одржавања јавног надметања региструју за обављање одговарајуће делатности и отпочну са радом, осим оних правних и физичких лица која по одредбама Одлуке о пословном простору, не могу стећи статус закупца, односно учествовати на јавном надметању.


III/ Пријава за јавно надметање обавезно садржи:

- податке о подносиоцу пријаве, уз следеће доказе: решење Агенције за привредне регистре којим је извршен упис привредног друштва, односно радње; ПИБ; матични број; уговор са банком о отварању и вођењу пословног рачуна; лична карта оснивача;
- оверено пуномоћје за лице које заступа подносиоца пријаве;
- доказ о уплати депозита и
- изјаву посносиоца пријаве да прихвата услове из огласа.

Учесници у поступку јавног надметања су дужни да уз пријаву положе депозит за учешће у лицитацији у висини две минималне закупнине у износу од 15.457,60 који се уплаћује на благајни Управе Градске општине Младеновац, сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова, односно на уплатни рачун ГО Младеновац број 840-719804-33, број модела 97, позив на број 82-070, све док траје оглас, а најкасније 1 час пре почетка јавног надметања.


Пријава за јавно надметање подноси се Одељењу за имовинско правне послове и пословни простор, на јединственом обрасцу у запечаћеној коверти, препоручено поштом или непосредно преко Писарнице Управе Градске општине Младеновац, са назнаком: "Пријава за јавно надметање - НЕ ОТВАРАЈ".


Благовременим ће се сматрати оне пријаве које су пристигле у затвореним ковертама најкасније сат времена пре одржавања јавног надметања.


IV/  Јавно надметање ће се одржати дана 6. јуна 2016.године , са почетком у 12,30 часова, у сали Скупштине Градске општине Младеновац, у ул. Јанка Катића бр. 6. Избор најповољнијег понуђача и закључење уговора извршиће се са оним правним или физичким лицем које понуди највећи износ закупнине и испуни све услове из Огласа.

Учесник јавног надметања који излицитира највећи понуђени износ, потписује изјаву којом се обавезује, да ће у року од 8 дана од дана одржаног јавног надметања, уплатити на рачун закуподавца, договорени износ који се има сматрати првом месечном закупнином, као и износ у висини две излицитиране месечне закупнине на посебан депозитни рачун као средство обезбеђења плаћања.

Оглас остаје отворен до 6. јуна 2016. године до 11,00 часова

Оглас за јавно надметање објавити у складу са Одлуком о пословном простору Градске општине Младеновац.

ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ
Број V-00-06-1-84/7/2016, 25.5.2016. године


Председик
Владан Глишић

*****************************************************************************

На основу Решења Привременог органа Градске општине Младеновац  Број Број V-00-06-1-84/7/2016 од 25.5.2016. године о спровођењу  поступка јавног надметања ради издавања у закуп пословног простора у Младеновцу у Краља Петра Првог улици бр. 164, расписује се


О   Г    Л     А      С

за учешће у  јавном  надметању ради издавања у закуп пословног простора
које  ће се одржати дана  6. јуна 2016. године , са почетком у 12,00 часова, у сали Скупштине Градске општине Младеновац, у ул. Јанка Катића бр. 6


1. Предмет јавног надметања је пословни  простор у Краља Петра I бр. 164, у укупној површини од  40,00 м2, на коме Градска општина Младеновац има право коришћења и управљања.

Пословни простор се издаје у закуп као канцеларија ради обављања комуналне делатности.

Пословни простор се даје у виђеном стању, на неодређено време.

Почетна цена закупнине износи 193,22 дин/м2 са ПДВ-ом, са минималним лицитационим кораком од 50,00 динара.

2. Право учешћа у јавном надметању имају сва правна и физичка лица (предузетници) која благовремено доставе уредну пријаву и која су регистрована за обављање делатности, као и физичка лица која нису регистрована за обављање делатности уз обавезу да се у року од 30 дана од дана одржавања јавног надметања региструју за обављање одговарајуће делатности и отпочну са радом, осим оних правних и физичких лица која по одредбама Одлуке о пословном простору, не могу стећи статус закупца, односно учествовати на јавном надметању.

3. Учесници у поступку јавног надметања су дужни да уз пријаву приложе доказ о уплати депозита за учешће у лицитацији у висини две минималне закупнине у укупном износу од 15.457,60 динара , који се уплаћује на благајни Управе Градске општине Младеновац, сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова, односно на уплатни рачун ГО Младеновац број 840-719804-33, број модела 97, позив на број 82-070, све док траје оглас, а најкасније 1 (један) час пре почетка јавног надметања.


4. Пријава за јавно надметање подноси се Одељењу за имовинско правне послове Градске општине Младеновац, на јединственом обрасцу у запечаћеној коверти, препоручено поштом или непосредно преко Писарнице Управе Градске општине Младеновац, са назнаком: "Пријава за јавно надметање - НЕ ОТВАРАЈ", најкасније сат времена пре одржавања јавног надметања.

5. Пријава за јавно надметање обавезно садржи:

- податке о подносиоцу пријаве, уз следеће доказе: решење Агенције за привредне регистре којим је извршен упис привредног друштва; односно радње; ПИБ; матични број; уговор са банком о отварању и вођењу пословног рачуна; лична карта оснивача;
- оверено пуномоћје за лице које заступа подносиоца пријаве;
- доказ о уплати депозита и
- изјаву посносиоца пријаве да прихвата услове из огласа.   

6. Физичка лица која нису регистрована за обављање одговарајуће делатности, дужна су да уз пријаву доставе и изјаву којом се обавезују да ће се у року од 30 дана од дана спровођења поступка јавног надметања регистровати за обављање одговарајуће делатности у складу са Одлуком о спровођењу поступка јавног надметања.   

7. Учесник јавног надметања који излицитира највећи понуђени износ, потписује изјаву којом се обавезује, да ће у року од 8 дана од дана одржаног јавног надметања, уплатити на рачун закуподавца, договорени износ који се има сматрати првом месечном закупнином, као и износ у висини две излицитиране месечне закупнине на посебан депозитни рачун као средство обезбеђења плаћања.

Ако учесник који понуди највећи износ закупнине исти не уплати у предвиђеном року, односно одустане од понуде, губи право на стицање статуса закупца, као и уплаћени депозит, а поступак јавног надметања се понавља под истим условима у најкраћем року.

Учесницима који нису успели на јавном надметању, односно у поступку прикупљања писмених понуда, извршиће се повраћај депозита у року од 8 дана од дана одржаног јавног надметања.

8. Благовременом ће се сматрати она пријава која буде достављена 1 сат пре одржавања јавног надметања.

9. Сви заинтересовани учесници за јавно надметање, могу разгледати предметни пословни простор који се даје у закуп, и то сваког радног дана у времену од 7,30 часова до 15,30 часова. Оглас за јавно надметање ће бити објављен истицањем на огласној табли  ГО Младеновац, у на сајту ГО Младеновац ( средству јавног информисанја) и на вратима пословног простора.

Оглас остаје отворен до 6. јуна  2016. године до 11,00 часова.


За све информације обратити се службеном лицу Одељења за имовинско правне послове и пословни простор, Маји Благојевић и Драгану Николићу на број телефона: 8241-672

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.