logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНОГ МЕСТА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
ГРАД БЕОГРАД
ГРАДСКА ОПШТИНА МЛАДЕНОВАЦ
УПРАВА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ
Број:III-08-111-2/2018
Датум 1.9.2018. године
МЛАДЕНОВАЦ

            На основу чланова 4. и 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Службени гласник РС“ бр.21/16 и 113/17) и члана 11. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ("Сл. гласник РС", бр. 95/2016), Управа градске општине Младеновац оглашава

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНОГ МЕСТА

            I Организациони облик у коме се радна места попуњавају: Управа градске општине Младеновац, ул. Јанка Катића бр. 6, 11400 Младеновац.

            II Радно место које се попуњава: - Послови протокола

            Назив радног места, организационе јединице у којој је радно место систематизовано и број извршилаца: Послови протокола, Служба за послове органа градске општине, један (1) извршилац.

            Услови: Стечено високо образовање на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, мастер академским студијама, мастер струковним студијама, специјалистичким академским студијама, специјалистичким струковним студијама, односно на основним студијама у трајању од најмање четири године или на специјалистичким студијама на факултету (област: друштвене науке); положен државни стручни испит; радно искуство у струци од најмање једне године.

            III Место рада: Младеновац, ул.Јанка Катића 6

            IV Рок за подношење пријава на јавни конкурс је 15 дана од дана оглашавања обавештења о јавном конкурсу у средствима јавног информисања. Рок почиње да тече 2.9.2018. године и истиче 17.9.2018. године.

            V Лице које је задужено за давање обавештења о јавном конкурсу: Ивана Селенић, телефон: 011/8241-656.

            VI Адреса на коју се подноси пријава за јавни конкурс: Управа градске општине Младеновац - Конкурсна комисија, Јанка Катића бр.6, 11400 Младеновац, са назнаком: "за јавни конкурс" и наводом радног места за које се пријава подноси.

            VII Датум оглашавања: 1.9.2018. године.

            VIII Докази који се прилажу уз пријаву на јавни конкурс:

            - оверена фотокопија дипломе којом се потврђује стручна спрема; оригинал или оверена фотокопија доказа о положеном стручном испиту за рад у државним органима; оригинал или оверена фотокопија доказа о најмање 1 године радног искуства у струци ( потврда, решење и други акти из којих се види на којим пословима, у ком периоду и са којом стручном спремом је стечено радно искуство, уверење о држављанству (не старије од 6 месеци у оригиналу или овереној копији), извод из матичне књиге рођених (у оригиналу или овереној копији), лична картa (очитана или фотокопија), лекарско уверење (уколико лице не долази из радног односа и то у оригиналу или овереној фотокопији и не старије од 6 месеци), уверење основног или вишег Суда да се против кандидата не води кривични поступак за дела која се гоне по службеној дужности, и доказ да нису осуђивани за кривично дело на безусловну казну затвора од најмање 6 месеци или за кажњиво дело које их чини неподобним за обављање послова у државном органу.

            IX Провера оспособљености, знања и вештина кандидата у изборном поступку:

            Разговор са кандидатима чије су пријаве благовремене, допуштене, разумљиве, потпуне и уз које су приложени сви потребни докази и који испуњавају услове за оглашено радно место, биће обављен у просторијама Управе градске општине Младеновац, Јанка Катића бр.6, 11400 Младеновац, о чему ће кандидати бити накнадно обавештени.

            X Право учешћа на јавном конкурсу:

            На јавном конкурсу могу да учествују сва лица.

            XI Трајање радног односа:

            Радни однос се заснима на неодређено време.

            Напомене:

            Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви потребни докази у оригиналу или овереној фотокопији, биће одбачене.

            Јавни конкурс спроводи Конкурсна комисија коју је именовао начелник Управе градске општине Младеновац.

            Јавни конкурс објављен је на интернет страници градске општине Младеновац, а обавештење о јавном конкурсу у дневном листу „Ало“.

 

 

НАЧЕЛНИК УПРАВЕ

друштвене науке

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.