logo

Пољопривреда

Зимска школа за младеновачке пољопривреднике

altПољопривредна саветодавна и стручна служба Младеновац и градска општина Младеновац организовали су од 5. до 7. децембра предавање за пољопривреднике у скупштинској сали општине Младеновац у оквиру Зимске школе пољопривреде.

Пољопривредници су показали велико интересовање за предавања која су ове године била фокусирана на области сточарства, ратарства, органске производње, заштите воћа, подстицајних мера Министарства пољопривреде и ИПАРД фондове. Пољопривредницима се обратио Александар Богићевић, в.д. помоћника министра пољопривреде за област руралног развоја, који је истакао важност сарадње локалне самоуправе и Пољопривредних стручних служби.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, рекао је да општина Младеновац има добру сарадњу са Пољопривредном саветодавном и стручном службом Младеновац приликом организације низа предавања и стручних скупова. Он је најавио наставак субвенција пољопривредницима и у 2019. години, пре свега приликом регресирања вештачког осемењавања говеда.

alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.