• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Пољопривреда
Младеновчани на Новосадском сајму
16. мај 2019.

altНовосадски сајам, највећу смотру домаћег и иностраног аграра код нас, посетило је 120 пољопривредника из наше општине. Посету је огранизовала градска општина Младеновац.

 
Обавештење о продужењу рока за подношење пријава за доделу подстицајних средстава у области пчеларства
25. април 2019.

alt

Градска управа града Београда, Секретаријат за привреду, објављује oбавештење о продужењу рока за подношење пријава за ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу подстицајних средстава у области пчеларства на територији града Београда за 2019. годину.

 
Обавештење о продужењу рока за подношење пријава за доделу подстицајних средстава у области сточарства
25. април 2019.

alt

Градска управа града Београда, Секретаријат за привреду, објављује oбавештење о продужењу рока за подношење пријава за ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2019. годину.

 
Обавештење о продужењу рока за подношење пријава за доделу подстицајних средстава за набавку пољопривредних прикључних машина
25. април 2019.

alt

Градска управа града Београда, Секретаријат за привреду, објављује oбавештење о продужењу рока за подношење пријава за ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу подстицајнизх средстава за набавку пољопривредних прикључних машина на територији града Београда за  2019. годину

 
Обавештење о продужењу рока за подношење пријава за доделу подстицајних средстава у области воћарства и повртарства
25. април 2019.

alt

Градска управа града Београда, Секретаријат за привреду, објављује oбавештење о продужењу рока за подношење пријава за ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу подстицајнизх средстава у области воћарства и повртарства на територији града Београда за 2019. годину.

 
Пољопривредне субвенције 200 милиона динара
09. април 2019.

altГрад Београд је ове године определио 200 милиона динара субвенција пољопривредним произвођачима са територије града Београда. Пољопривредници ће бити подржани у областима сточарства, пчеларства, воћарства и повртарства и набавке прикључних машина.

 
Трибина о подстицајима у пољопривреди града Београда
04. април 2019.

Представници градског Секретаријата за привреду - Управе за пољопривреду, представиће овогодишње мере подршке града Београда за развој пољопривреде. Трибина ће се одржати у уторак, 9. априла од 12,00 сати у Великој сали општине Младеновац.

 
Јавни позив - подстицајна средства у области пчеларства на територији града Београда
04. април 2019.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пчеларства на територији града Београда за 2019.

 
Јавни позив - подстицајна средства у области сточарства на територији града Београда
04. април 2019.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2019.

 
Јавни позив - подстицајна средстава за воћарство и повртарство на територији града Београда
04. април 2019.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области воћарства и повртарства на територији града Београда за 2019. годину.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 19