logo

Спорт

Акција "Дан више за одбојку" у Младеновцу

 

Ученици младеновачких школа и играчи Одбојкашког клуба Младеновац учествовали су данас у акцији "Дан више за одбојку" која се одржава у 150 места широм Србије.

Одигравањем симболичног сета до 29 поена, будући младеновачки одбојкаши и одбојкашице у друштву првотимаца Одбојкашког клуба Младеновац, придружили су се акцији "Дан више за одбојку" која се одржава широм Србије. У промотивну акцију су се укључила 162 одбојкашка клуба, 47 београдских школа и 13 школа на Косову и Метохији.

Акцију "Дан више за одбојку" организује Одбојкашки савез Србије, уз подршку Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, Спортског савеза Београда и Савеза за школски спорт.

Председник Привременог органа градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је данас учеснике акције у Спортском центру. Он је рекао да се спортска политика градске општине Младеновац заснива првенствено на улагању у школски спорт и млађе категорије свих спортских клубова.

– Задовољство ми је што сам данас са малишанима који имају жељу да се баве одбојком. Наставићемо даље да улажемо у младе и подсетио бих да смо расписали конкурс за финасирање млађих категорија спортских клубова. Нећемо да делимо клубове нити да поједине фаворизујемо на рачун других. Жеља нам је да сви спортови добију на масовности јер је то најсигурнији пут до здравије нације – рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.