logo

Спорт

Спортски савез Србије у Младеновцу

 

Седница Управног одбора Спортског савеза Србије одржана је данас у просторијама градске општине Младеновац.

Александар Шоштар, председник Спортског савеза Србије, захвалио се општини Младеновац на гостопримству. Он је напоменуо да Савез активно учествује у опоравку младеновачког Спортског центра јер спортски објекти представљају базу за бављење спортом.

– Трудимо се да одговоримо на захтеве свих наших чланица, без обзира да ли се ради о малим или великим градовима. Нарочито је значајно да локални спортски савези функционишу добро јер су они темељ спортске политке у нашој организацији – истакао је Шоштар.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, захвалио се члановима Управног одбора Спортског савеза Србије што су одлуком да седницу одрже у Младеновцу препознали наш град као град спорта. Глишић је нагласио да општина Младеновац помаже општински спорт на неколико нивоа, од школског и аматерског до врхунског спорта. Глишић је најавио улагања у спортску инфраструктуру, обнову школских сала и сеоских игралишта.

Горан Спасојевић, члан Већа градске општине Младеновац задужен за спорт, у име градске општине Младеновац захвалио се на указаној прилици да наш град буде домаћин седнице руководства Спортског савеза иако у Србији има градова са богатијом спортском традицијом.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.