logo

Спорт

На турниру у малом фудбалу 75 екипа

 

Турнир у малом фудбалу за млађе селекције - "Младеновац 2017", који је почео минулог викенда окупио је чак 75 екипа из Младеновца и околине.

Како нам је рекао Млађан Милић, директор Спортског центра, учествује рекордан број екипа, а нарочито радује учешће тридесет екипа са малишанима из Сопота, Раље, Велике Плане, Аранђеловца, Тополе и Смедеревске Паланке.

– Рекордних 75 екипа такмичиће се у шест узрасних категорија, од основаца од средњошколаца, а сви учесници су осигурани код "Дунав" осигурања у случају повреда. Током трајања турнира обезбеђено је дежурство стручног медицинског особља – нагласио је Милић.

Милић је подсетио и на почетак "Зимског кампа" за школску децу, који траје током зимског распуста, од 30. јануара до 12. фебруара, а суфинансира га Секретаријата за спорт и омладину града Београда уз подршку градске општине Младеновац.

– Подсећамо да у оквиру "Зимског кампа", упоредо са турниром у малом фудбалу, сва заинтересована деца школског узраста могу да се упознају и тренирају одбојку, кошарку, стони тенис, рвање, карате, као и древну вештину мачевања јапанских самураја - Кендо. Све тренинге ће водити квалификовани тренери клубова из нашег града – рекао је Милић.

Спортски центар "Љубомир Ивановић Геџа" прилогом се прикључио акцији сакупљања помоћи за деветогодишњег Виктора Николића, а у холу Спортског центра постављена је кутија за добровољне прилоге корисника и посетилаца.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.