• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна

Вести

Завршени радови на изградњи зграда месних заједница у Америћу и Селтерсу

Актуелности - 28. октобар 2020.

altПредседник Градске општине Младеновац Владан Глишић и члан општинског Већа, Дарко Ћебић, обишли су завршне радове на изградњи зграде месне заједнице у Америћу.

 

Одржана седница Скупштине ГО Младеновац

Актуелности - 27. октобар 2020.

altУ великој сали Центра за културу и туризам одржана је трећа седница Скупштине Градске општине Младеновац. Седници је присуствовало 53 одборника који су усвојили све тачке предложеног дневног реда.

 

Делегација општине Младеновац у Врању

Актуелности - 26. октобар 2020.

altПоводом обележавања годишњице доласка санитетске јединице "Жене Шкотске" град Врање посетила је делегација Градске општине Младеновац.

 

Дневни ред 3. седнице скупштине градске општине Младеновац

Актуелности - 22. октобар 2020.

Дневни ред 3. седнице скупштине градске општине Младеновац

 

Додељена признања најбољим младеновачким спортистима

Актуелности - 19. октобар 2020.

altГрадска општина Младеновац и општински Спортски савез организовали су пријем на којем су додељена признања најбољим младеновачким спортистима, тренерима, екипама и спортским радницима за 2019. годину. Због актуелане епидемиолошке ситуације и поштовања мера превенције, свечана додела награда организована је у у два дела.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ - Јавни увид у Студију о процени утицаја на животну средину пројекта – Центар за управљање отпадом „AVECO“

Огласи, тендери и конкурси - 16. октобар 2020.

Обавештава се заинтересована јавност и заинтерeсовани органи и организације да је носилац пројекта, „AVECO“ д.о.о. из Младеновца, ул. Краља Петра Првог бр. 34, поднео Министарству заштите животне средине, Захтев за сагласност на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта –Центар за управљање отпадом „AVECO“ (складиштење опасног и неопасног отпада и третман неопасног отпада – I фаза, на к.п. бр. 587/2 К.О. Младеновац Варош, градска општина Младеновац, заведен под бројем 353-02-1894/2020-03. од 28.09.2020. године.

 

Хумани Младеновчани дали крв

Актуелности - 16. октобар 2020.

altИнститут за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организовали су акцију добровољног давања крви у галерији Фоаје младеновачког Центра за културу и туризам.

 

Едукација и саобраћајни полигон за прваке из Ковачевца

Актуелности - 15. октобар 2020.

altПредставници Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац и Центра за безбедност саобраћаја oрганизовали су предавање о безбедном понашању у саобраћају за ученике првог разреда основне школе Живомир Савковић у Ковачевцу. Ученици су имали прилику да знање из ове области покажу и практично, на саобраћајном полигону који је Комисија даривала овој школи.

 

Пријем поводом Међународног дана слепих и слабовидих

Актуелности - 15. октобар 2020.

altПредседник Градске општине Младеновац Владан Глишић и чланови Већа Сузана Васић и Богдан Вуксановић састали су се са делегацијом Савеза слепих и слабовидих Србије и Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота поводом Међународног дана слепих и слабовидих који се обележава 15. октобра.

 

Акција давања крви у Младеновцу 15.октобра

Актуелности - 14. октобар 2020.

alt

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у четвртак, 15. октобра у галерији Фоаје Центра за културу и туризам Младеновац, од 10:00 до 16:00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 355