logo

Канцеларија народног посланика у Младеновцу

 

У згради ГО Младеновац отворена је Канцеларија народног посланика Наташе Јовановић, која ће грађане примати у канцеларији у згради ГО Младеновац, ул. Јанка Катића 6, први спрат канцеларија бр. 36, сваког понедељка од 12,00 до 15,00 часова.

Грађани ће моћи да закажу пријем и разговор на бројеве телефона 8241-640 и 8241-610. Контакт особа Душица Стајић.

Народни посланик Наташа Јовановић је позвала Младеновчане  који имају неки проблем, а који се може решити посредством институциналног деловања, да дођу до Канцеларије где ће она и њени сарадници заједнички радити како би се проблеми грађана што брже и једноставније решавали.

Наташа Јовановић је за Народног посланика Скупштине Србије изабрана на парламентарним изборима 2016.године и нови сазив Народне скупштине републике Србије је верификован 03.06.2016. године.

– Жеља нам је да сви заједно улепшамо и унапредимо живот у нашем граду и будемо ближи грађанима и ефикаснији у решавању проблема са којима се суочавају грађани и Србија а да Младеновац сваким даном постаје све боље место за живот – рекла је Јовановићева.

 

Наташа Јовановић 

• Дипломирани економиста – академски назив «мастер» другог степена дипломских академских студија.

• Рођена 16.10.1967.године у Смедеревској Паланци

• Основну и средњу школу завршила у Младеновцу

• Дипломирани економиста – академски назив «мастер» другог степена дипломских академских студија на Економском факултету у Београду

Претходно искуство:

• Од 20.07.2015 до 20.06.2016. године је била члан Привременог органа ГО Младеновац, где је својим радом увелико допринела решавању нагомиланих проблема грађана Младеновца и сагледавању низа приоритета деловања у свом граду.

• Од 2002 до 2015 године у КБМ банци (пре приватизације 2010.године позната  као Crеdy банка АД Крагујевац), као Директор филијале 

• Од 2000. до 2002. као Координатор у маркетинг сектору Холдинг компаније "Петар Драпшин" АД Младеновац, 

• Од 1991. г до 2000. радим као Професор економских предмета у "Економско-трговинској школи" у Сопоту (пословна економија,статистика,маркетинг,финансијско пословање...).

• Удата , мајка једне ћерке

• Члан Српске напредне странке

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.