logo

Вести

Одржана манифестација "Играле се делије" у Великој Иванчи

Културно спортска манифестација "Играле се делије" посвећена песнику Миодрагу Петровићу Сељанчици, одржана је у родном месту песника, Великој Иванчи, у организацији истоименог удружења и Црквене општине великоиванчанске, под покровитељством општине Младеновац.

Опширније

Играле се делије у Великој Иванчи

Традиционална манифестација "Играле се делије" биће одржана 25.7.2021. у Великој Иванчи у организацији Удружења Играле се делије и Црквене општине, под покровитељством Градске општине Младеновац.

Опширније

Изградња канализационе мреже у улици Браће Баџак

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и директор ЈКП „Младеновац“ Владета Лучић, обишли су радове на изградњи канализационе мреже у делу улице Браће Баџак.

Опширније

Уређен део Шумарске улице у Пружатовцу

Екипе ЈКП "Младеновац" уредиле су део Шумарске улице у Пружатовцу постављањем каменог агрегата у дужини од 460 метара, у делу који спаја село Пружатовац и засеок Црквине у Марковцу,

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.