logo

Вести

У настваку пројекта „Садимо за будућност“ екипе ЈКП „Младеновац“ засадиле су 20 стабала горског јавора

У настваку пројекта „Садимо за будућност“ екипе ЈКП „Младеновац“ засадиле су 20 стабала горског јавора у улици Михајла Миловановића, у насељу Ђул Башта.

Опширније

Едукација о одговорном власништву у младеновачким школама

Младеновац, организовала је едукације о одговорном власништву за ученике основних школа „Свети Сава“, „Момчило Живојиновић“ и „Коста Ђукић“. Забавна и корисна предавања имају за циљ да деца у што ранијем узрасту препознају значај одговорног понашања према љубимцима како би постали савесни власници паса, али и друштвено одговорни људи.

Опширније

Завршена реконструкција Центра за социјални рад у Младеновцу

Градска секретарка за социјалну заштиту Александра Чамагић обишла је реконструисани објекат Градског центра за социјални рад у Младеновцу.

Опширније

Младеновац на сајму етно хране и пића

На 16. Међународном Сајаму етно хране и пића у Београду учешће је узело и 17 произвођача са територије општине Младеновац који традиционалне домаће производе излажу на штанду Градске општине Младеновац и Града Београда. Гости на штанду општине Младеновац су произвођачи са Пала из Републике Српске.

Опширније

Обележен Дан 250.ракетне бригаде за противваздухопловна дејства и шест деценија од њеног формирања

Војном свечаношћу у касарни “Бањица” обележен је Дан 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства и шест деценија од њеног формирања.

Опширније

За већу безбедност тракториста у саобраћају

Више од 80 младеновачких пољопривредника присуствовало је едукативној трибини о безбедности тракториста коју је организовала Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја општине Младеновац.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.