Актуелности

Привремени орган о финансирању медијских пројеката

Објављено у Актуелности.

 

На седници одржаној 7. јуна, Привремени орган ГО Младеновац, између осталог, одлучивао је и о финансирању медијских пројеката након спроведеног јавног конкурса. На основу предлога Комисије одлучено је да се финансијски подрже пројекти Радија "Хелп" и "Драгон стар" доо.

Усвојеним Решењем одлучено је да се средства из буџета градске општине Младеновац, за период јануар - јун 2016. године, опредељена за суфинансирење пројеката производње медијских садржаја, у укупном износу од 500.240,00 динара, расподеле следећим подносиоцима пројеката: 
Радију "Хелп", за пројекат "Опште информисање локалне заједнице " - 180.000 динара и "Драгон стар" доо за информисање, Младеновац за пројекат: "Младеновачке разгледнице"- 120.000 динара. Неутрошени део укупно опредељених средстава за суфинансирење пројеката производње медијских садржаја остаје у буџету. 

Такође, Привремени орган је заузео став да и у наредном периоду претходно правдање добијених средстава учесника конкурса буде ригорозно контролисано и основ за разматрање пријава на будућим конкурсима из ове области.