Актуелности

Представљање такмичара - "Србија у ритму Европе 2018"

Објављено у Актуелности.

altЧетворо такмичара из Младеновца који ће учествовати на финалном такмичењу "Србија у ритму Европе" 16. јуна у Нишу (директан ТВ пренос на ТВ Прва) укратко су представили себе суграђанима.

Младеновац ће представљати Катарина Лукић и Алекса Мацура у певању и Ирена Илић и Ања Деспотовић у плесу. Према пропозицијама такмичења сваки од учесника градова представља игром и песмом по једну европску државу, а учесници из Младеновца представиће Турску.

1. Алекса Мацура - Ученик сам друге године Гимназије у Младеновцу. Волим да певам, певам буквално даноноћно. Бавим се глумом годинама и себе у будућности видим на сцени, можда на Бродвеју, ко зна! Тренирам кошарку, обожавам да излазим и окружен сам увек гомилом пријатеља.

2. Катарина Лукић - Имам 17 година, идем у Гимназију у Младеновцу и трећа сам година. Одличан сам ђак. Завршила сам основну музичку школу, одсек соло певање. Музика ми је одувек била инспирација, а певање ми представља нешто што желим да ми остане најбитнија уметност у животу. Учествовала сам на различитим концертима и такмичењима, ишла у дечији хор. Поред музике волим српски језик, писање, а повремено и цртање. Након средње школе у плану ми је да поред Правног факултета који бих желела да упишем, такође завршим и своје музичко школовање, на неком вишем нивоу.

3. Ирена Илић - Имам 18 година и живим у Младеновцу. Одличан сам ученик младеновачке Гимназије и жеља ми је да студирам Факултет примењених уметности и постанем модни дизајнер. Од малена ме привлаче креативне ствари, бавила сам се балетом, фолклором, а сада углавном хипхопом и модерним балетом. У слободно време цртам, сликам, бавим се фотографијом и професионалним моделингом. Од ствари које ме испуњавају, поред времена са породицом и пријатељима, издвојила бих цртање, сликање, плес и остале активности у којима могу да будем иновативна и креативна.

4. Ања Деспотовић - Живим у Младеновцу и одлична сам ученица треће године Гимназије. Обожавам музику и не бих могла да замислим живот без ње. Плешем још од малена и уживам у томе. Поред тога у слободно време волим да цртам и гледам филмове. Тренутно ми је у плану да студирам психологију. Драго ми је што сам поново део овако велике манифестације и што сам упознала овако дивне људе.

alt alt.

.

.

.

.

.

.

.

alt alt