Актуелности

Свечана додела диплома матурантима Гимназије

Објављено у Актуелности.

altНа свечаности у сали биоскопа, матурантима Гимназије у Младеновцу, додељене су дипломе. Уз присуство другара, родитеља и професора Гимназије испраћена је генерација 2018/2019.

Свечаном уручењу диплома присуствовали су председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, члан Већа за образовање, Дејан Степановић, свештеник Жељко Ивковић, Савет родитеља, директори младеновачких школа и пријатељи Гимназије.

Директор Гимназије, Александра Цветковић, рекао је да су од 2015. године прошле четири године током који су се професори трудили да испоштују своје обавезе и наставни план али и да ученици буду срећни у школи и постану добри људи.

- Гледајући их вечерас овде и на матурском балу верујем да смо успели - рекао је Цветковић.

Матурантима је честитао и Владан Глишић, председник градске општине Младеновац.

- Поштовани матуранти Гиманзије, честитам вам у своје име и у име градске општине Младеновац на положеном испиту зрелости и на успешном окончању једног важног периода у вашим животима. Градска општина Младеновац је са пажњом пратила ваше школовање и остварене успехе и могу да кажем да смо поносни на ову генерацију матураната као и на професоре који су са вама радили ове четири године. Наш град рачуна на вас да ћете бити носиоци развоја општине у разним областима и темељ напретка Младеновца. Зато вам желим да упишете и успешно завршите жељене факултете, а ми смо се потрудили да вам кроз организовање припремене наставе за упис на факултет бар мало олакшамо тај процес који је често стресан за младе људе. Још једном честитам вам на матури и желим вам пуно успеха у даљем раду и животу - рекао је Глишић.

altaltaltaltalt