logo

Актуелности

Младеновачки пензионери отпутовали на излет у Јаково

altМладеновачки пензионери отпутовали су на једнодневни излет у Јаково, у оквиру пројекта једнодневних излета и дводневних путовања "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије" који је овим излетом окончан.

Пројектом "Треће доба - Упознајмо лепоте и културно-историјске споменике Србије" који се финансира из буџета градске општине Младеновац реализовано је 22 излета у оквиру којих и шест дводневних путовања. Излети су бити организовани у Сокобању, Голубац, Јаково, Бању Врдник и Врњачку Бању.

Пензионере је испратио Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, који је рекао да је овим пројектом око 2.000 пензионера имало прилику да путује Србијом.

- Пензионери су имали прилику да обиђу наше познате туристичке дестинације, да се друже и проведу један леп дан. Имали су прилику да са представницима општине Младеновац обиђу наше знаменитости и да се сете неког времена кад су били млади и градили ову земљу. Ово користимо и као прилику да разговарамо са старијим суграђанима од којих примамо критике и сугестије. Као што сам једном и рекао мислим да су они најквалитетнији део нашег друштва јер су своју младост посветили изградњи државе и ја увек желим да чујем њихове сугестије и искуства - рекао је Глишић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.