Актуелности

Становници Баташева добили нови објекат месне заједнице

Објављено у Актуелности.

alt

На месту некадашње зграде месне заједнице у Баташеву, која је била потпуно оронула и ван функције, на захтев становника овог насеља, општина Младеновац финансирала је изграадњу новог објекта. Грађани ће, са својим предлозима и иницијативама, моћи да се обрате секретару или председнику месне заједнице и тако лакше и брже дођу до реализације, односно решавања проблема.

Са грађанима ове месне заједнице, о планираним радовима и пројектима, разговарао је председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић. Он је подсетио да је у Баташеву у претходне четири године асфалтирано више од седам километара путева и изграђени тротоари у дужини од близу два километра. Изграђени су нови километри водоводне и канализационе мреже. Потпуно је реконструисана ОШ â€žСвети Сава“, а Баташево је добило и терен за мали фудбал. Глишић је додао да је међу планираним пројектима, између осталог, и изградња недостајућих тротоара и два дечија игралишта са комплетним мобилијаром, асфалтирање и санација преосталих улица, као и израда пројекта за изградњу вртића.

Општина Младеновац наставиће директну комуникацију са грађанима у циљу што бржег решавања свих комуналних и инфраструктурних проблема.

alt alt