Актуелности

Срећни празници свим учесницима у саобраћају

Објављено у Актуелности.

 

Возачи које је данас зауставила патрола саобраћајне полиције у Младеновцу, били су пријатно изненађени. Они који су поштовали саобраћајне прописе добили су од Комисије за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац симболичне поклоне, пакете прве помоћи, блутут слушалице, светлорефлектујуће троуглове и прслуке.

"Данас је последњи дан у овој години и Комисија за безбедност саобраћаја је решила да обрадује возаче симболичним поклонима. Надам се да ће пакети обавезне опреме, као и блутут слушалице за безбедно телефонирање током вожње, које смо данас поделили, значити возачима као би поштовали прописе и били безбедни у саобраћају. Желимо да свим категоријама учесника у саобраћају скренемо пажњу на значај одговорног понашања. Зато током године организујемо едукације за предшколце, ученике, возаче пољопривредних машина, родитеље. Такође, већ четири пуне године спроводимо акцију "Аутоседиште за свако дете" у којој је више од 2000 беба добило аутоседиште. Обезбедили смо саобраћајне полигоне за четири основне школе, пољопривредницима који су учествовали на трибинама поклонили смо ротациона светла и светлоодбојне троуглове. У близини основних школа успели смо да поставимо мераче брзине. Ове године смо покренули и сервис "Стоп критиковању, дај предлог" путем којег грађани могу да пријаве саобраћајне проблеме на територији наше општине, након чега њихове иницијативе покрећемо код надлежних институција. Програмом за следећу годину, који реализујемо уз помоћ Секретаријата за саобраћај града Београда, спремамо доста нових и корисних акција .

Свим грађанима желим много среће и успеха у наредној години," рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја.

Poklonivozacima1
Poklonivozacima2
Poklonivozacima3
Poklonivozacima4
Poklonivozacima5
Poklonivozacima6
Poklonivozacima7
Poklonivozacima8
Poklonivozacima9