Актуелности

Подстицаји за пољопривредне произвођаче

Објављено у Актуелности.

Градска општина Младеновац позива заинтересоване пољопривреднике, који то још нису учинили, да се пријаве за субвенције у пољопривредној производњи које даје Град Београд.
 
Секретаријат за привреду Града Београда расписао је четири јавна позива за доделу подстицајних средстава у пољопривреди за које је укупно опредељено 180 милиона динара.
Ове године за пчеларство (кошнице и опрема за пчеларе) је обезбеђено 30 милиона динара субвенција, за сточарство 10 милиона динара, за воћарство и повртарство (пластеници, противградне мреже, системи за наводњавање) 40 милиона динара, док је за набавку трактора и пољопривредних прикључних машина обезбеђено 100 милиона динара субвенција.
 
Директорка Пољопривредне саветодавне стручне службе Београд (ПССС), Милица Јанковић, позвала је пољопривредне произвођаче да се за сваку помоћ око информација у вези са јавним позивима, као и за помоћ око попуњавања документације, обрате запосленима у ПССС Београд на адреси Стојана Новаковића бр. 2, у Младеновцу, као и на број телефона службе 011/8231-331.
Рок за достављање пријава по јавном позиву је 02. април 2021. године до 15 часова.
 
Јавне позиве Града београда можете пронаћи на следећем линку: https://www.beograd.rs/.../gradski-oglasi.../910-oglasi/ 
Podsticaji1
Podsticaji2
Podsticaji3
Podsticaji4