Актуелности

Пролећно уређење јавних зелених површина

Објављено у Актуелности.

 Јавно комунално предузеће "Младеновац" почело је прошлог месеца са радовима на кошењу јавних зелених површина, орезивању дрвореда и формирању крошњи као и сечи сувих и оштећених стабала.

Покошене су јавне зелене површине у центру града, у парку, на тргу, скверу код цркве и делу МЗ "25 Мај", у улици Вука Караџића, Јанка Веселиновића, на дечијим игралиштима у Ђул Башти и иза објекта „Макси“, у улици Михаила Миловановића и другим деловима овог насеља.
 
Од понедељка, 10. маја, у плану је кошење и уређење зелених површина у Месној заједници Баташево, насељу "Дедиње" и на дечијим игралиштима у Нушићевој и Радничкој улици, а затим и уређење јавних зелених површина у осталим деловима града.
 
У сарадњи са Градском општином Младеновац, екипе овог предузећа завршиле су садњу дрвореда у улици Краља Петра Првог поред спортског терена у Месној заједници "Драпшин" као и у центраом делу улице Краља Петра Првог и Војводе Путника.
 
Такође, по Плану и програму овог предузећа, организовано је сакупљање и уклањање папира, отпада, грања, шута и кабастог отпада са јавних површина у граду, као и сређивање гробља у Рајковцу и Градског гробља.
Организована је и акција прања централних градских улица, градског трга и парка.
Kosenje1
Kosenje2
Kosenje3
Kosenje4
Kosenje5