Актуелности

Меморијални турнир ,,Љубомир Ивановић-Геџа" 4.септембра у спортском центру

Датум: . Објављено у Актуелности.

Меморијални турнир у рвању грчко-римским стилом "Љубомир Ивановић Геџа" биће одржан 4. септембра 2021. године у Спортском центру Младеновац. Почетак елиминационих борби заказан је за 11.00 часова, а од 18.00 часова наведеног дана отварање турнира и финалне борбе.

На овогодишњем турниру учествују репрезентације Србије, Русије, Хрватске, Мађарске, Грузије, Ирана, Бугарске, Турске и Грчке, а промотер турнира је Давор Штефанек, олимпијски првак и председник Спортског савеза Србије.
 
Организатори турнира су Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа" и Рвачки савез Београда, под покровитељством Градске општине Младеновац, Спортског савеза Младеновца, Министарства омладине и спорта Републике Србије, уз свесрдну подршку и помоћ Спортског центра Младеновац.
 
Овај спортски догађај је од велике важности за општину Младеновац и српски рвачки спорт и представља својеврстан позив младим генерацијама да се укључе у неки вид рекреативних или такмичарских спортских активности што ће се у годинама које долазе позитивно одразити не само на усвајање здравог стила живљења, већ и на спортску сцену Младеновца.
Улаз на ову спортскуу манифестацију је слободан за све посетиоце.